Get Adobe Flash player

Forgalomba hozott Roulette bets

A fogadások a roulette magyarázata

Vannak sok különböző fogadás a roulette lehetővé tett valamennyi fogadás, de után, a ház azonos előnye. Alul van a lehetséges fogadások, és minden lehetséges tétet, plusz a kifizetési francia nevek listáját.
Külső fogadások

Piros és fekete

Tippeljen a fekete vagy vörös fizet 1-1. A tét, és piros francia neve “rouge”, és egy fogadást, fekete “noir”.

Páros vagy páratlan

Fogadok, hogy a szám páros vagy páratlan. A 0 és a 00, sem még sem páratlan. A páratlan tétet “hátrányosan” francia nevét és a tétet még “pár.” Szintén itt pénzt kap 1 1.

Magas vagy alacsony

Egy nagy tét azt jelenti, hogy a labda 17-36 számot kell esnie, alacsony tét vonatkozik, a számokat 1-18. Az első 18 és a utolsó 18 is nevezik. Szintén itt van fizetett 1-1. A francia nagy tétet neve “passe” és a “de” alacsony tétet.

Több tucat

Akkor bet on 12 számok sorozata egyidejűleg, és ha nyersz, Ön kap egy kifizetési, 2-1. 1-12, 13-24. És 25-36 fogadásokat. Ezek a fogadások nevezik, A
francia “a miniszterelnök” douzaine “az első tucat, tucatnyi és a közepén mayenee” douzaine “derniere douzaine” részére a utolsó tucat.

Egyetlen szám

Fogadjon, hogy egy egységes szám fizet, a 35-1. Francia ezt nevezik “en plein”.

Split

Egy osztott be a két szomszédos számok, és 17-1 megéri. A fogadás a két szám közötti vonalon chip történik. A francia “a cheval”.

Utcai

Egy tét 3 dalok, és megéri 11-1. A fogadás, a tétet a sor a 3 számokat sor bal oldalán. Francia a fogadás „transzverzális”nevezik.rsale.”

Sarok

Tegyük egy corner bet 4 szám szerepel. 8-1 Fizet. Szeretné, hogy a fogadás megtételéhez tedd zsetonjaid le, hogy hol szeretné konvertálni a 4 szám metszéspontjában. Francia ezt is hívják meg a “carré”. „Szimpla nulla”rulett is mgelijk, a első 4 számok (0, 1, 2 és 3) metszéspontjában tétet. Ez, ugyanazt a kifizetést, de egy másik francia neve (quatre Premiere).

A hírhedt 5-számok tétet.

Ez a kötelezettségvállalás csak az American roulette kerék létezik. Azt is, hogy a 0, 00 és 1, 2 és 3 fogadni. A ház itt előnye, nagyobb (7,89 % 5.26 %-ról), mint a normál, és pays de 6: 1

Kettős Street

Ha egy utca egy fogadás a 3 számát, ön akar gondol egy kettős utcai bet van, a 6 számból. És ez is megfelelő. Helyezze el a tétet 3 szám 2 vonalak metszéspontjában. Ez a tét francia neve “sixaine”, és megéri, 5: 1.

unibet:
Roulette EUcasino